Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Kom ook naar de Week van Hoop!

De Hoop, de christelijke ggz-instelling voor verslavingszorg en psychische problematiek, houdt van 18 t/m 24 juni een Week van Hoop. Die week zijn er allerlei afwisselende activiteiten, op verschillende locaties in Nederland, maar natuurlijk ook in Dordrecht.

De Week van Hoop gaat op 18 juni van start met een bijzondere lofprijsavond. Tijdens de Lofprijs Special willen we met zoveel mogelijk cliënten en bezoekers de Heer loven en prijzen. Spreker Wim Hoddenbagh zal ingaan op het thema ‘Samen Groeien’, het jaarthema van De Hoop. Er is ook een speciale muzikale bijdrage van gospelzangeres Paulina Zoetebier.

Op woensdagavond 21 juni worden er op verschillende locaties van De Hoop in heel Nederland workshops en seminars gehouden op het gebied van verslaving en psychische problematiek. In Dordrecht komen de volgende thema’s aan bod: 1. Jongeren en social media, 2. Verslaving en geloof, 3. Hoe ga ik om met iemand die verslaafd is maar geen hulp wil?, 4. Hoe houd ik mijn tiener los-vast?, 5. Blikje bier versus knielen bij het kruis?, 6. Herstel beleven – ervaringsgericht seminar. Op www.weekvanhoop.nl kunt u meer lezen en u aanmelden.

De Week van Hoop gaat op 18 juni van start met een bijzondere lofprijsavond in Dordrecht. Tijdens de Lofprijs Special willen we met zoveel mogelijk cliënten en bezoekers de Heer loven en prijzen. Spreker Wim Hoddenbagh zal ingaan op het thema ‘Samen Groeien’, het jaarthema van De Hoop. Er is ook een speciale muzikale bijdrage van gospelzangeres Paulina Zoetebier.
De dag erna, donderdag 22 juni, is er een Ladiesnight. De bekende psychologe Michelle van Dusseldorp spreekt op Dorp De Hoop speciaal voor vrouwen over het thema ‘Ik kan veranderen’. Het wordt een gezellige avond!

Vrijdag geeft de christelijke band InSalvation bij De Hoop een concert. Op zaterdag 24 juni, de laatste dag van de Week van Hoop, gooien wij onze deuren open. Neem een kijkje bij De Hoop in Dordrecht en kom op de koffie!
Tijdens de Week van Hoop worden ook twee sponsorfietstochten voor De Hoop verreden. Donderdag starten de wielrenners van Cycle for Hope met Rondje Nederland. Zij rijden in 48 uur maar liefs 1.200 km. Op zaterdag start de Toertocht van Cycle for Hope. Aan het eind van de middag is de spectaculaire finish van beide tochten.
Wilt u meer informatie of zich aanmelden voor verschillende onderdelen van de Week van Hoop? Dat kan via weekvanhoop.nl.

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Bijeenkomsten van de PCOB

DORDRECHT – Tot en met de zomervakantie staat er nog een aantal bijeenkomsten op de agenda …

Actueel

Vlag uit bij Hotel Pepernoot

DORDRECHT – Dubbeldammers Machiel Mol en Ronald Verburg hangen vast de vlag uit bij Hotel Pepernoot op …

Cultuur

Dorps Dubbeldam in boekvorm

DORDRECHT – De afgelopen jaren heeft de Dordtse tekenaar en auteur Ad Bakker vele verhalen over en …