Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

De Nieuwe Dubbeldammer nr. 2, mei 2020

Liefde in tijden van cholera


In deze uitgave kunt u meer lezen over de volgende onderwerpen: Werelds gerecht op een Dubbeldams bord, Dubbeldamse dieren: Kippen, Op Dubbelsteyn, Voorlezen ook bij de kinderopvang, Thuis leren in coronasituatie, Kunnen we De Gravin redden? en nog veel meer. Heeft u deze uitgave gemist of wilt u een artikel nog eens nalezen? Klik dan HIER.

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Lezersfoto: Zon zakt door Zuidendijk

DORDRECHT – Eén van de inzendingen van Jarine Moret-Provily, genomen vanaf het fietspad in de Nieuwe Dordtse Biesbosch. De ondergaande zon boven de Zuidendijk en Dubbeldam. Ook een mooie foto gemaakt? Of een grappige? Of een schattige? Stuur hem naar redactie@dordtcentraal.nl!

Actueel

Airco vat vlam

Eind van de middag is er brand uitgebroken in een woonwagen aan De essen in Dubbeldam. De brand bleef beperkt tot het bijgebouw.

Actueel

Verdachte van steekpartij in Dubbeldam langer vast

DORDRECHT – De 39-jarige vrouw die wordt verdacht van de steekpartij aan de Seringenstraat in Dubbeldam, waarbij in de nacht van donderdag op vrijdag drie kinderen onder de tien jaar en een man van 53 gewond raakten, blijft in ieder geval twee weken langer in hechtenis. Dat bepaalde de rechter-commissaris vandaag. De vrouw wordt verdacht van poging doodslag.