Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Kraam huren voor Snuffelmarkt De Gravin

De Gravin organiseert op 19 mei a.s. weer een gezellige Snuffelmarkt, waar particulieren een kraam kunnen huren voor het verkopen van  tweedehands spullen, of zelfgemaakte artikelen. In de serre kunt u terecht voor een hapje of een drankje en tussen de middag voor een lunch.

De markt wordt gehouden van 10.00 tot 16.00 uur, waarbij kraamhouders vanaf 09.00 uur de kraam kunnen inrichten.

Twee keer is er een verloting, waarbij leuke prijsjes te winnen zijn.

De prijzen voor de kramen zijn € 11,00 voor een tafel van 80 x 140 cm,  € 22,00 voor een luifelkraam van 80 x 280 cm en € 5,50 voor een tafel van ongeveer 80 x 80 cm.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden via activiteiten.degravin@gmail.com of telefonisch via 078-616 43 33 van maandag- tot en met donderdagochtend. Uw koopwaar moet passen op de tafels, of in dozen onder de tafels. Grote artikelen naast en tussen de kramen zijn niet toegestaan. Ook het verkopen of meenemen voor eigen gebruik van eten en drinken is niet toegestaan.

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Wellant College helpt Wishing a Wonder

DORDRECHT – 209 eerstejaars leerlingen van het Wellant College deden dinsdag 15 januari mee aan ‘plogging’ voor stichting Wishing a Wonder. Afval opruimen tijdens het joggen. Dit deden zij in Stadspolders, Dubbeldam en de Vogelbuurt.

Actueel

VIDEO: Damplein vol kerstbomen

DORDRECHT – Het Damplein in Dubbeldam was woensdag één van de locaties waar kerstbomen ingeleverd konden worden. En dat gebeurde volop. Het leverde de inzamelaars 50 cent per boom op. Een groepje kinderen had maar liefst tweehonderd bomen opgehaald en één van de vaders met bestelbus ingeschakeld om ze naar het plein te brengen. Voor de drie record-inzamelaars zijn er extra prijzen. Dit groepje gooit ongetwijfeld hoge ogen in deze ‘competitie’.

Cultuur

Pro Patria huldigt jubilarissen

DORDRECHT – Ook de Dordtse muziekvereniging Pro Patria greep haar druk bezochte nieuwjaarsreceptie aan om drie leden te huldigen vanwege hun trouwe lidmaatschap. Leden die in hun jeugdige jaren zijn begonnen bij de vereniging als trompetspeler bij het toenmalige Jong Pro Patria.