Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

“Lezing sportfotografie door Stephan  Tellier

Stephan Tellier

is sport en commercieel – en commercieel fotograaf uit Schoonhoven. Hij gaat zichzelf introduceren, om het spannend te houden maar vanaf 2012 is hij fulltime gaan fotograferen. In 2018 fotografeerde hij op de olympische winterspelen in PyeongChang. Stephan werkt onder andere voor Algemeen Dagblad, schaatsteam LottoNL-Jumbo, Helden Magazine, Compass Infrastructure, Rijkswaterstaat, Rabobank, Jumbo Supermarkten, Rotterdam Ahoy, VvAA, Provincie Zuid-Holland, Het Kontakt, enz. Voor meer informatie: www.stephantellier.nl

Wanneer         : Dinsdagavond 2 oktober 2018

Waar:              : Wijkcentrum De Gravin – Gravenhorst Dubbeldam, Vijverlaan 1004, 3319PK Dordrecht.

AanVangstijd : 19.30 uur, het programma begint om 20.00 uur tot ca. 22.30 uur.

Entreeprijs     : € 7,50 p/p

€ 5,00 p/p vriend /donateur

Let op!           Er kan niet gepind worden.

Informatie   :https://fotografencafedrechtsteden.nl/webshop

Programma: 

  • Opening door de voorzitter om 20:15 uur, zaal open 19:30 uur
  • Tijdsduur ca. 2 x 60 minuten, onderbroken door een kleine pauze 20 minuten

Tickets zijn op voorhand te koop via: https://fotografencafedrechtsteden.nl/webshop

 

 

 

 

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Parkhuis kiest voor zonne-energie

DORDRECHT – Op het dak van het Parkhuis aan de Haaswijkweg Oost zijn 480 zonnepanelen geplaatst. Ook op het dak van de Werkplaats aan de Egstraat liggen sinds kort zo’n zestig panelen. En daarnaast komen er op het dak van het Dijckhuis voor het einde van het jaar nog eens 166 zonnepanelen. In totaal leveren deze panelen een jaarlijkse besparing op van 18.000 euro op de elektriciteitsrekening van de zorginstelling. De Werkplaats gaat vrijwel geheel op zonne-energie draaien, de hoofdlocatie voor 10 tot 15 procent en het Dijckhuis voor ongeveer 25 procent.

Actueel

Kweekschoolklas na vijftig jaar weer bijeen

DORDRECHT – Vijftig jaar geleden zaten ze samen op de kweekschool in Dordrecht. Eerst aan de Binnen Walevest, later aan de Hugo van Gijnweg. Inmiddels zijn ze allemaal in de zeventig. Tijd voor een reünie, vonden Ger Sels, Bas de Koning, Ed Hanewinckel. Bijna de complete klas werd opgespoord. Gisteren was het moment van weerzien.

Actueel

Megadrukte bij Ladies Night in kerstsfeer

DORDRECHT – Gezien de toeloop woensdagavond tijdens de Ladies Night bij Tuinwereld Dordrecht kijken veel mensen uit naar de feestmaand. Het was zo druk dat het vinden van een parkeerplaats een uitdaging was. Het restaurant moest zelfs tijdelijk de deuren sluiten, omdat anders de wachttijden te veel zouden oplopen. Natuurlijk is er de komende tijd ook nog volop gelegenheid om de kerstsfeer te komen proeven in het tuincentrum aan de Provincialeweg.