Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

“Lezing sportfotografie door Stephan  Tellier

Stephan Tellier

is sport en commercieel – en commercieel fotograaf uit Schoonhoven. Hij gaat zichzelf introduceren, om het spannend te houden maar vanaf 2012 is hij fulltime gaan fotograferen. In 2018 fotografeerde hij op de olympische winterspelen in PyeongChang. Stephan werkt onder andere voor Algemeen Dagblad, schaatsteam LottoNL-Jumbo, Helden Magazine, Compass Infrastructure, Rijkswaterstaat, Rabobank, Jumbo Supermarkten, Rotterdam Ahoy, VvAA, Provincie Zuid-Holland, Het Kontakt, enz. Voor meer informatie: www.stephantellier.nl

Wanneer         : Dinsdagavond 2 oktober 2018

Waar:              : Wijkcentrum De Gravin – Gravenhorst Dubbeldam, Vijverlaan 1004, 3319PK Dordrecht.

AanVangstijd : 19.30 uur, het programma begint om 20.00 uur tot ca. 22.30 uur.

Entreeprijs     : € 7,50 p/p

€ 5,00 p/p vriend /donateur

Let op!           Er kan niet gepind worden.

Informatie   :https://fotografencafedrechtsteden.nl/webshop

Programma: 

  • Opening door de voorzitter om 20:15 uur, zaal open 19:30 uur
  • Tijdsduur ca. 2 x 60 minuten, onderbroken door een kleine pauze 20 minuten

Tickets zijn op voorhand te koop via: https://fotografencafedrechtsteden.nl/webshop

 

 

 

 

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Kijkje bij De Hoop

DORDRECHT – Tijdens de Week van Hoop, van 23 tot en met 29 juni, is iedereen welkom voor een kijkje bij De Hoop, de christelijke ggz-instelling voor mensen met een verslaving of psychische problemen, aan de Provincialeweg in Dordrecht. Je kunt allerlei activiteiten bezoeken met sprekers als Dick Pieterman, Carianne Ros en Gert Hutten.

Actueel

Lezersfoto

DORDRECHT – Hier word je toch blij van? Herman Muller maakte deze foto bij de Kop van het Land. Ook een mooie foto gemaakt? Stuur hem naar redactie@dordtcentraal.nl. 

Actueel

Welkom op de Week van Hoop

DORDRECHT – De Hoop organiseert van 23 tot en met 29 juni de jaarlijkse Week van Hoop. Tijdens deze week is iedereen welkom bij allerlei activiteiten, zoals een lofprijsavond, een ladiesnight met de bekende spreker Carianne Ros en de open dag, waarop Gert Hutten het woord voert. Bekijk het hele programma op weekvanhoop.nl.