Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Mediationpraktijk in Dubbeldam.

Vanuit mijn eigen ervaring met scheidingen en samengestelde gezinnen ontstond de wens andere in dezelfde situatie te helpen. Daarom ben ik onlangs een mediationpraktijk begonnen in Dubbeldam. 

C.A. Mediation: Begeleiding bij scheiden voor volwassenen en kinderen.

Een gezinsleven hoort niet te eindigen in de rechtbank. Meestal worden de volwassenen daar niet gelukkiger van en kinderen al helemaal niet. Ik vind het daarom belangrijk dat heel het gezin meer kan groeien met de nieuwe situatie, zowel de ouders als de kinderen. Daar wil ik ze graag bij helpen.

meer info:  www.ca-mediation.nl

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Lezersfoto: Zon zakt door Zuidendijk

DORDRECHT – Eén van de inzendingen van Jarine Moret-Provily, genomen vanaf het fietspad in de Nieuwe Dordtse Biesbosch. De ondergaande zon boven de Zuidendijk en Dubbeldam. Ook een mooie foto gemaakt? Of een grappige? Of een schattige? Stuur hem naar redactie@dordtcentraal.nl!

Actueel

Airco vat vlam

Eind van de middag is er brand uitgebroken in een woonwagen aan De essen in Dubbeldam. De brand bleef beperkt tot het bijgebouw.

Actueel

Verdachte van steekpartij in Dubbeldam langer vast

DORDRECHT – De 39-jarige vrouw die wordt verdacht van de steekpartij aan de Seringenstraat in Dubbeldam, waarbij in de nacht van donderdag op vrijdag drie kinderen onder de tien jaar en een man van 53 gewond raakten, blijft in ieder geval twee weken langer in hechtenis. Dat bepaalde de rechter-commissaris vandaag. De vrouw wordt verdacht van poging doodslag.