Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

De Nieuwe Dubbeldammer no. 4, oktober 2018

Laatste loodjes voor Hartveilig Dubbeldam

In deze editie kunt u het volgende lezen: Minder wilde eendjes zwemmen in het water, Doet u mee met De Gravin?, Feest bij Kinderopvang Toermalijn, De boom in uw straat: De Plataan, Open dag in De Oude School en nog veel meer . . .  Heeft u de krant gemist of wilt u deze nog eens nalezen? Klik dan Hier, daar vindt u ook het archief van eerder verschenen edities.

 

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Wellant College helpt Wishing a Wonder

DORDRECHT – 209 eerstejaars leerlingen van het Wellant College deden dinsdag 15 januari mee aan ‘plogging’ voor stichting Wishing a Wonder. Afval opruimen tijdens het joggen. Dit deden zij in Stadspolders, Dubbeldam en de Vogelbuurt.

Actueel

VIDEO: Damplein vol kerstbomen

DORDRECHT – Het Damplein in Dubbeldam was woensdag één van de locaties waar kerstbomen ingeleverd konden worden. En dat gebeurde volop. Het leverde de inzamelaars 50 cent per boom op. Een groepje kinderen had maar liefst tweehonderd bomen opgehaald en één van de vaders met bestelbus ingeschakeld om ze naar het plein te brengen. Voor de drie record-inzamelaars zijn er extra prijzen. Dit groepje gooit ongetwijfeld hoge ogen in deze ‘competitie’.

Cultuur

Pro Patria huldigt jubilarissen

DORDRECHT – Ook de Dordtse muziekvereniging Pro Patria greep haar druk bezochte nieuwjaarsreceptie aan om drie leden te huldigen vanwege hun trouwe lidmaatschap. Leden die in hun jeugdige jaren zijn begonnen bij de vereniging als trompetspeler bij het toenmalige Jong Pro Patria.