Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

De nieuwe Dubbeldammer nr.1, maart 2018, staat online


In deze editie leest u onder meer:
De Dordtse Kajak- en Kanovereniging Dajaks, De zoektocht naar Plonia Dijksman, Duurzame herinrichting voor De Viersprong, Vier de lente in aantocht, Zoekplaatje, Vergeten, Officiële opening Gravenhorst en Gravin en nog veel meer….

Heeft u de krant gemist of wilt u deze nog eens nalezen?
Klik dan hier op: http://www.wijkendordrecht.nl/dubbeldam/wijkkrant
Hier vindt u ook het archief.

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Plus Dubbeldam zet pendeldienst in tijdens verbouwingssluiting

DORDRECHT – De uitbreidingswerkzaamheden van de Plus-supermarkt aan het Damplein in Dubbeldam liggen keurig op schema. De aanbouw aan de linkerkant en de inpandige laad-en losruimte aan de achterzijde zijn zo goed als klaar, meldt eigenaar Pel ’t Lam. De winkel gaat vanaf zaterdag 25 augustus om 15.00 uur voor ruim drie weken dicht voor een metamorfose aan de binnenkant. Op woensdag 19 september gaat er om 09.00 uur een compleet vernieuwde, anderhalf keer zo grote Plus open.

Actueel

‘t Zijn de kleine dingen die het doen

DORDRECHT – We kijken naar een punt en veel te weinig om ons heen.” Een stukje tekst uit een liedje van Sakia en Serge als basis voor een feestje bij het Ontmoetingscentrum van Stichting Het Parkhuis in Dubbeldam. Vrijdagochtend werd samen met vertegenwoordigers uit de Dordtse gemeenteraad Margret stolk van de VSP en Irene Koene Gewoon Dordt, Het Parkhuis en De Gravenhorst, even stilstaan bij de kleine dingen van het leven. ( Foto’s : Thymen Stolk )

Actueel

VIDEO : Bewoners parkhuis zoeken verkoeling op

DORDRECHT – De bewoners hebben met waterpistolen, waterballonnen verkoeling gezocht met dit warme weer. Het werd …