Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

De Nieuwe Dubbeldammer nr. 3, juli 2018 staat online Een raddraaier met……

In deze editie leest u de volgende onderwerpen: “Onze horizon is een stukje breder geworden”, Hoop voor het Voedselbos, De boom in uw straat: De kastanje, Oneerlijke concurrentie en nog veel meer…. Heeft u de krant gemist of wilt u deze nog eens nalezen? Klik dan HIER. Daar vindt u ook het archief met eerder verschenen edities.

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Poffertjes op het Damplein

DORDRECHT – Voor de liefhebbers. Vanaf deze week staat er iedere woensdag en donderdag op het vernieuwde Damplein een poffertjeskraam.

Actueel

Arrestatieteam haalt man op in Dubbeldam

DORDRECHT – Een arrestatieteam heeft vanochtend rond half tien een woning betreden in Dubbeldam. De mannelijke bewoner werd meegenomen door de politie. Een vrouwelijke bewoner en een klein kind werden opgevangen door ambulancepersoneel. Vermoedelijk gaat het om een incident in de relationele sfeer. De politie kon dat vandaag niet bevestigen.

Actueel

Lezersfoto

DORDRECHT – Christa van Jaarsveld stuurde deze aandoenlijke foto van een reiger met jong in het Dubbelmondepark. Ook een mooie of leuke foto gemaakt? Wij zien hem graag binnenkomen via redactie@dordtcentraal.nl.