Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

De Nieuwe Dubbeldammer nr. 5, staat online

In deze editie leest u onder meer over de volgende onderwerpen: Een jaar vol activiteiten in De Gravin, De beste wensen, Een rotonde in constante balans, Groenblijvende mythes rondom de Kerstdagen, en nog veel meer. . . .  Heeft u de krant gemist of wilt u deze nog eens nalezen? Klik dan HIER en lees meer over deze onderwerpen. Ook voor eerder verschenen edities van deze krant.

 

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Kijkje bij De Hoop

DORDRECHT – Tijdens de Week van Hoop, van 23 tot en met 29 juni, is iedereen welkom voor een kijkje bij De Hoop, de christelijke ggz-instelling voor mensen met een verslaving of psychische problemen, aan de Provincialeweg in Dordrecht. Je kunt allerlei activiteiten bezoeken met sprekers als Dick Pieterman, Carianne Ros en Gert Hutten.

Actueel

Lezersfoto

DORDRECHT – Hier word je toch blij van? Herman Muller maakte deze foto bij de Kop van het Land. Ook een mooie foto gemaakt? Stuur hem naar redactie@dordtcentraal.nl. 

Actueel

Welkom op de Week van Hoop

DORDRECHT – De Hoop organiseert van 23 tot en met 29 juni de jaarlijkse Week van Hoop. Tijdens deze week is iedereen welkom bij allerlei activiteiten, zoals een lofprijsavond, een ladiesnight met de bekende spreker Carianne Ros en de open dag, waarop Gert Hutten het woord voert. Bekijk het hele programma op weekvanhoop.nl.