Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Team ParkhuisThuis bakt pannenkoeken voor buren

Op vrijdag 22 maart a.s. gaat het Team ParkhuisThuis, in het kader van Nationale Pannenkoekendag, pannenkoeken bakken voor hun buren in de binnentuin van het wooncomplex aan het Vijverplantsoen. Tussen 12.00  en 13.30 uur zijn de buren van harte welkom om te genieten van een heerlijke pannenkoek. Een ludieke manier voor de bewoners en het team ParkhuisThuis om kennis met elkaar te maken.

In verband met de nieuwbouw van het Parkhuis is het Team ParkhuisThuis tijdelijk gevestigd aan het Vijverplantsoen 75 in Dubbeldam. ParkhuisThuis is gespecialiseerd in fysiotherapie, ergotherapie, logopedie, diëtetiek, psychologie en dagbesteding voor kwetsbare ouderen die thuiswonen. Voor meer informatie kunt u terecht op onze website www.hetparkhuis.nl/het-parkhuis-bij-u-thuis

ParkhuisThuis is te bereiken op werkdagen van 8.00 -16.30 uur via het Cliëntenserviceburea: telefoon 078 – 622 00 11 of via mail: csb@hetparkhuis.nl

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Rehobothkerk te koop

De Rehobothkerk staat te koop

DORDRECHT – Aan de Oudendijk staat de Rehobothkerk te koop. Eigenaar Stok startte er in 2015 de Rehoboth gemeente op, slechts één kerkganger kwam uit Dordrecht, de rest van de kerkbezoekers kwamen uit de regio. In Strijensas en Giessenburg worden de kerkdiensten nu gehouden.

Actueel

Koffie met een Cop voortaan bij De Plus

DORDRECHT – Al anderhalf jaar houden de wijkagenten van Dubbeldam een maandelijks spreekuur, ook wel de Koffie met een Cop genoemd. Hoewel aan belangstelling geen gebrek willen Esmeralda Folkersma en Linda van Zwieten nog meer mensen bereiken, een breder publiek ook. Daarom wordt vanaf september van locatie gewisseld. Van de bibliotheek in de Gravenhorst wordt uitgeweken naar supermarkt Plus ’t Lam die centraler is gelegen.

Actueel

Meer mogelijkheden met Wijkhopper

DORDRECHT – De mogelijkheden om te reizen met de Wijkhopper zijn vanaf vandaag uitgebreid. Sinds april was de Wijkhopper te vinden in de wijk Sterrenburg en Papendrecht. Crabbehof, Dubbeldam en Stadspolders kwamen erbij en nu rijdt de Wijkhopper ook in Wielwijk.