Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Team ParkhuisThuis bakt pannenkoeken voor buren

Op vrijdag 22 maart a.s. gaat het Team ParkhuisThuis, in het kader van Nationale Pannenkoekendag, pannenkoeken bakken voor hun buren in de binnentuin van het wooncomplex aan het Vijverplantsoen. Tussen 12.00  en 13.30 uur zijn de buren van harte welkom om te genieten van een heerlijke pannenkoek. Een ludieke manier voor de bewoners en het team ParkhuisThuis om kennis met elkaar te maken.

In verband met de nieuwbouw van het Parkhuis is het Team ParkhuisThuis tijdelijk gevestigd aan het Vijverplantsoen 75 in Dubbeldam. ParkhuisThuis is gespecialiseerd in fysiotherapie, ergotherapie, logopedie, diëtetiek, psychologie en dagbesteding voor kwetsbare ouderen die thuiswonen. Voor meer informatie kunt u terecht op onze website www.hetparkhuis.nl/het-parkhuis-bij-u-thuis

ParkhuisThuis is te bereiken op werkdagen van 8.00 -16.30 uur via het Cliëntenserviceburea: telefoon 078 – 622 00 11 of via mail: csb@hetparkhuis.nl

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Op naar het volgende feestje

DORDRECHT – Terwijl de Sint het zeegat uitvoer, was het op sommige plekken in de stad al volop Kerst. Zoals bij TuinWereld Dordrecht aan de Provincialeweg. Binnen bij het tuincentrum is weer een enorme collectie kerstartikelen te vinden en hangt een optimaal kerstsfeertje. Gisteren was het daar al flink druk. Om die drukte een beetje goed op te kunnen vangen is het tuincentrum tot en met 13 december elke doordeweekse avond tot 21.00 uur open. Ook de kerstbomen op het buitenterrein vonden gisteren al gretig aftrek.

Actueel

VIDEO: Sint arriveert per spelersbus

DORDRECHT – Voor een bezoek aan de Beatrixschool in Dubbeldam koos de Sint deze keer niet voor een paard of een stoomboot. Hij had voor de gelegenheid de spelersbus van FC Dordrecht geleend. Dat was ook wel nodig, want hij had meer dan een elftal Pieten meegenomen. Vijftig om precies te zijn, want de basisschool viert dit jaar zijn vijftigjarig bestaan.

Actueel

Koffiepunten voor de Voedselbank

DORDRECHT – Jaarlijks organiseert de Dordtse Voedselbank een actie met Douwe Egberts om koffiepunten te sparen in ruil voor pakken koffie. De Voedselbank levert spaarpunten bij Douwe Egberts in in ruil voor koffie voor mensen die dat nodig hebben. Vandaar de oproep aan Dordtenaren om hun DE-punten in te leveren bij één van de zes verdeelpunten van de Voedselbank, die te vinden zijn op de website: www.voedselbankdordrecht.nl/verdeelpunten. In Dubbeldam staat ook een grote doos in de Plus van Pel ’t Lam aan de Dubbelsteynlaan West. De actie loopt vanaf nu tot 20 januari. Een pak koffie in het pakket is een klein gebaar maar wordt zeer gewaardeerd door de klanten van de Voedselbank. Momenteel maken ongeveer 350 gezinnen in Dordrecht wekelijks gebruik van de Voedselbank.