Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Team ParkhuisThuis bakt pannenkoeken voor buren

Op vrijdag 22 maart a.s. gaat het Team ParkhuisThuis, in het kader van Nationale Pannenkoekendag, pannenkoeken bakken voor hun buren in de binnentuin van het wooncomplex aan het Vijverplantsoen. Tussen 12.00  en 13.30 uur zijn de buren van harte welkom om te genieten van een heerlijke pannenkoek. Een ludieke manier voor de bewoners en het team ParkhuisThuis om kennis met elkaar te maken.

In verband met de nieuwbouw van het Parkhuis is het Team ParkhuisThuis tijdelijk gevestigd aan het Vijverplantsoen 75 in Dubbeldam. ParkhuisThuis is gespecialiseerd in fysiotherapie, ergotherapie, logopedie, diëtetiek, psychologie en dagbesteding voor kwetsbare ouderen die thuiswonen. Voor meer informatie kunt u terecht op onze website www.hetparkhuis.nl/het-parkhuis-bij-u-thuis

ParkhuisThuis is te bereiken op werkdagen van 8.00 -16.30 uur via het Cliëntenserviceburea: telefoon 078 – 622 00 11 of via mail: csb@hetparkhuis.nl

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Poffertjes op het Damplein

DORDRECHT – Voor de liefhebbers. Vanaf deze week staat er iedere woensdag en donderdag op het vernieuwde Damplein een poffertjeskraam.

Actueel

Arrestatieteam haalt man op in Dubbeldam

DORDRECHT – Een arrestatieteam heeft vanochtend rond half tien een woning betreden in Dubbeldam. De mannelijke bewoner werd meegenomen door de politie. Een vrouwelijke bewoner en een klein kind werden opgevangen door ambulancepersoneel. Vermoedelijk gaat het om een incident in de relationele sfeer. De politie kon dat vandaag niet bevestigen.

Actueel

Lezersfoto

DORDRECHT – Christa van Jaarsveld stuurde deze aandoenlijke foto van een reiger met jong in het Dubbelmondepark. Ook een mooie of leuke foto gemaakt? Wij zien hem graag binnenkomen via redactie@dordtcentraal.nl.