Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Team ParkhuisThuis bakt pannenkoeken voor buren

Op vrijdag 22 maart a.s. gaat het Team ParkhuisThuis, in het kader van Nationale Pannenkoekendag, pannenkoeken bakken voor hun buren in de binnentuin van het wooncomplex aan het Vijverplantsoen. Tussen 12.00  en 13.30 uur zijn de buren van harte welkom om te genieten van een heerlijke pannenkoek. Een ludieke manier voor de bewoners en het team ParkhuisThuis om kennis met elkaar te maken.

In verband met de nieuwbouw van het Parkhuis is het Team ParkhuisThuis tijdelijk gevestigd aan het Vijverplantsoen 75 in Dubbeldam. ParkhuisThuis is gespecialiseerd in fysiotherapie, ergotherapie, logopedie, diëtetiek, psychologie en dagbesteding voor kwetsbare ouderen die thuiswonen. Voor meer informatie kunt u terecht op onze website www.hetparkhuis.nl/het-parkhuis-bij-u-thuis

ParkhuisThuis is te bereiken op werkdagen van 8.00 -16.30 uur via het Cliëntenserviceburea: telefoon 078 – 622 00 11 of via mail: csb@hetparkhuis.nl

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Kijkje bij De Hoop

DORDRECHT – Tijdens de Week van Hoop, van 23 tot en met 29 juni, is iedereen welkom voor een kijkje bij De Hoop, de christelijke ggz-instelling voor mensen met een verslaving of psychische problemen, aan de Provincialeweg in Dordrecht. Je kunt allerlei activiteiten bezoeken met sprekers als Dick Pieterman, Carianne Ros en Gert Hutten.

Actueel

Lezersfoto

DORDRECHT – Hier word je toch blij van? Herman Muller maakte deze foto bij de Kop van het Land. Ook een mooie foto gemaakt? Stuur hem naar redactie@dordtcentraal.nl. 

Actueel

Welkom op de Week van Hoop

DORDRECHT – De Hoop organiseert van 23 tot en met 29 juni de jaarlijkse Week van Hoop. Tijdens deze week is iedereen welkom bij allerlei activiteiten, zoals een lofprijsavond, een ladiesnight met de bekende spreker Carianne Ros en de open dag, waarop Gert Hutten het woord voert. Bekijk het hele programma op weekvanhoop.nl.