Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Plus Dubbeldam zet pendeldienst in tijdens verbouwingssluiting

DORDRECHT – De uitbreidingswerkzaamheden van de Plus-supermarkt aan het Damplein in Dubbeldam liggen keurig op schema. De aanbouw aan de linkerkant en de inpandige laad-en losruimte aan de achterzijde zijn zo goed als klaar, meldt eigenaar Pel ’t Lam. De winkel gaat vanaf zaterdag 25 augustus om 15.00 uur voor ruim drie weken dicht voor een metamorfose aan de binnenkant. Op woensdag 19 september gaat er om 09.00 uur een compleet vernieuwde, anderhalf keer zo grote Plus open.

Actueel

‘t Zijn de kleine dingen die het doen

DORDRECHT – We kijken naar een punt en veel te weinig om ons heen.” Een stukje tekst uit een liedje van Sakia en Serge als basis voor een feestje bij het Ontmoetingscentrum van Stichting Het Parkhuis in Dubbeldam. Vrijdagochtend werd samen met vertegenwoordigers uit de Dordtse gemeenteraad Margret stolk van de VSP en Irene Koene Gewoon Dordt, Het Parkhuis en De Gravenhorst, even stilstaan bij de kleine dingen van het leven. ( Foto’s : Thymen Stolk )

Actueel

VIDEO : Bewoners parkhuis zoeken verkoeling op

DORDRECHT – De bewoners hebben met waterpistolen, waterballonnen verkoeling gezocht met dit warme weer. Het werd …

Actueel

Nieuwe Plus ’t Lam krijgt vorm

DORDRECHT – De verbouwing van Plus ’t Lam in Dubbeldam verloopt voorspoedig. Begin volgende maand sluit de supermarkt voor 2,5 week om het interieur onder handen te nemen. Woensdag 19 september opent de vernieuwde supermarkt de deuren. Plus ’t Lam is dan maar liefst 700 vierkante meter groter. De meest opvallende verandering in de supermarkt wordt de zogenaamde ‘de Makerij’. Een soort markt met vers bereide maaltijden, smoothies, gegrilde kippetjes enzovoorts.

Actueel

IJsjes voor bewoners van het Parkhuis

DORDRECHT – Een lekker ijsje voor alle bewoners van de hoofdlocatie van het Parkhuis! Simone Barends heeft het geregeld. Dinsdag kwam supermarkt Plus ’t Lam de ijsjes brengen. Smullen natuurlijk. Op de foto van links naar rechts: bedrijfsleider Peter, Henny, Simone en Willem Peters en Plus-medewerker Mike.